• Митрополит
  •   Митрополија
  •    Историјат
  •   Контакт
  •    Линкови
Биографија    Бесједе    Посланице    Говори и обраћањa
   Управна тијела    Палата Митрополије    Манастири    Храмови    Издавачка кућа
Кратки историјат    Митрополити    Сарајевска Богословија    Новомученици    Страдање цркве


 


Loading...

  Препоручујемо

 

 Страницу одржава

Ф О Т О Г А Л Е Р И Ј А


09.04.2019.

ЧЛАНОВИ МРВ-ћа КОД МИТРОПОЛИТА ХРИЗОСТОМА

На позив Високопреосвећеног Господина Хризостома, митрополита дабробосанскога, данас су се у палати Митрополије у Сарајеву, 8. априла текуће 2019. године са почетком у 11:00 часова, састали на неформални састанак чланови Међурелигијског вијећа Босне и Херцеговине. Високопреосвећени је на самом почетку састанка поздравио драге му госте и захвалио им што су се одазвали његовом позиву и по први пут заједно га посјетили у палати митрополије.
''Осим редовних сједница МРВ-ћа добро је да се повремено (кад можемо) виђамо и сусрећемо и на оваквим, назвао би их, кафе-сусретима и да разговарамо о нашим темама,  па и о актуелним проблемима'' истакао је Високопреосвећени Митрополит. ''Добро је да ми сами чао чланови МРВ-ћа имамо идеје и реализујемо их, а не да нам их други сугеришу, предлажу и намећу'' додао је Господин Митрополит.
У наставку сусрета разговарало се о општим темама које се тичу МРВ-ћа, Цркава и вјерских заједница у БиХ-ни уопште. Договорено је да се редовна сједница Скупштине МРВ-ћа одржи, 23. априла о. г. као и да се организује званична посјета поглавара Цркава и вјерских заједница Предсједништву БиХ-не. Такође, предложено је и усвојено да се направи план посјета  чланова МРВ-ћа епископима, бискупима и муфтијама у Бања луци, Тузли, Мостару и Бихаћу.
Љетописац РаНиКо

ФОТОГАЛЕРИЈА

 

   

Старије вијести 2018.г.


ПРОГРАМ СЛУЖЕЊА ЊЕГОВОГ ВИСОКОПРЕОСВЕШТЕНСТВА МИТРОПОЛИТА ДАБРО-БОСАНСКОГ ГОСПОДИНА ХРИЗОСТОМА У ОКТОБРУ, НОВЕМБРУ И ДЕЦЕМБРУ МЈЕСЕЦУ 2018.ГОДИНЕ И ЈАНУАРУ 2019. ГОДИНЕ

Издвајамо

ЊЕГОВО ВИСОКОПРЕОСВЕШТЕНСТВО
МИТРОПОЛИТ ДАБРОБОСАНСКИ
ГОСПОДИН ХРИЗОСТОМ

 


САБОРНИ ХРАМ РОЂЕЊА ПРЕСВЕТЕ БОГОРОДИЦЕ У САРАЈЕВУ

Фото галерија Митрополије


Дабар - Издавачка кућа Митрополије


Нови број часописа "ДАБАР"

АРХИВА ЧАСОПИСА "ДАБАР"

АРХИВА ВИЈЕСТИ 2016.г

АРХИВА ВИЈЕСТИ 2017.г.

ВИЈЕСТИ ЈАНУАР; ФЕБРУАР; МАРТ 2018.г.