Loading...

 

  

  Препоручујемо

 

 

 Страницу одржава20. 05. 2014.
САОПШТЕЊЕ МИТРОПОЛИЈЕ ДАБРОБОСАНСКЕ

На подручју Митрополије дабробосанске данас се завршава прикупљање помоћи угроженима од поплава. Сва пристигла помоћ биће упакована и у касним поподневним часовима превезена у регионални центар за прикупљање помоћи у Дервенти.

Досадашњи новчани прилози вјерника биће уплаћени на за то одређен рачун Владе Републике Српске, сврха дознаке: Рачун посебних намјена за помоћ поплављеним подручјима, број рачуна: 562-099-80946823-10, отворен код НЛБ Развојна банка а.д. Бања Лука.

На основу саопштења Републичког штаба за ванредне ситуације, сви који и даље желе да шаљу помоћ могу то учинити у локалним центрима Црвеног крста, који примају инструкције директно од Владе Републике Српске, или личном уплатом новчаних средстава на наведени рачун.

Сви добровољци који желе да помогну у поплављеним подручјима, потребно је да се, по препоруци Републичког штаба за ванредне ситуације Републике Српске, лично пријаве путем eлектронског формулара на Фејсбук страници Владе Републике Српске „Поплаве -Република Српска“, или путем телефона Министарства породице, омладине и спорта РС: 051 338 576 и 051 338 329.

Митрополија дабробосанска